Sign in to follow this  
tdawg87

Is it just me or is this site completely unusable on mobile?

22 posts in this topic

So i basically can't use this forum on my phone. It's pathetically slow and freezes constantly (took me 5 whole minutes just to type the thread title). I have a Samsung Android. It's not a good phone, but I have zero issues on any other website, including YouTube and 2 other forums. This is the only one.

It started a few months ago, and then there was some kind of site update and it worked fine for a while, but now it's unusable. 

It could just be my phone, but like I said this is the ONLY website I have this issue with. 

Any tips other than stop going on porn? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I can read everything on my phone, but usually can't post as the keyboard won't appear. Sometimes it does, but most of the time not.

I'm using an LG Optimus phone.

Unfortunately, no tips. I'm electronically incompetent.

Edited by fan_since79

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm also an iphone user, typically have no issues.  

Only minor thing is if I have my phone playing something while on this site, it'll stop and 'play' something on the website, but there's no sound associated with whatever the website is playing

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/5/2017 at 10:00 PM, tdawg87 said:

So i basically can't use this forum on my phone. It's pathetically slow and freezes constantly (took me 5 whole minutes just to type the thread title). I have a Samsung Android. It's not a good phone, but I have zero issues on any other website, including YouTube and 2 other forums. This is the only one.

It started a few months ago, and then there was some kind of site update and it worked fine for a while, but now it's unusable. 

It could just be my phone, but like I said this is the ONLY website I have this issue with. 

Any tips other than stop going on porn? 

I think your Mike Trout porn site is taking up too much space on your phone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had a Samsung Galaxy Note III, S6, S7 and now S8 and have not had any problems posting on my phone. 

@tdawg87 let me know what phone you have and what browser and I'll do some digging. 

Also, PLEASE make sure you're using the mobile version of the website, not the desktop version. By default your browser should pick up the mobile version, but if you've chosen to view this website at any time on the full version (like what you see when you're on your laptop/PC) you may have problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 hours ago, Brandon said:

i actually like to go the opposite route in these situations, view more porn.

What Brandon said.  AWAD needs a shot in the arm.

I'm using an iPhone 6 and every time I open the forum, it auto scrolls to the bottom

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, Make Angels Great Again said:

@tdawg87 @Chuckster70

I have the same issue here. Had an S7 Edge and replaced it with an LG G6 a couple weeks ago, trying to click things is stupidly slow.

Hi @Make Angels Great Again it's most likely the media ads causing you the slowness.

Many members have purchased the ad-free membership so they don't have to deal with and the performance is lightning fast as a result. 

Here are all the details if you're interested: 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeah despite the upgrade Chuck gave me it just doesn't work. My phone is pretty old and shitty and it definitely gets slow at times, but this is the only site I basically can't use. 

I delete my cookies and cache, and nothing seems to change. What's weird is I'll click on the page of a thread I want to go to, and it will sit there doing nothing for several moments, then I'll re-enter the forum link in the toolbar and it will finally decide to react and send me to the page I clicked on (though many times it thinks I clicked on something completely different, which is really frustrating).

Share this post


Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, tdawg87 said:

Yeah despite the upgrade Chuck gave me it just doesn't work. My phone is pretty old and shitty and it definitely gets slow at times, but this is the only site I basically can't use. 

I delete my cookies and cache, and nothing seems to change. What's weird is I'll click on the page of a thread I want to go to, and it will sit there doing nothing for several moments, then I'll re-enter the forum link in the toolbar and it will finally decide to react and send me to the page I clicked on (though many times it thinks I clicked on something completely different, which is really frustrating).

The website was down this morning because I was doing some maintenance and then rebooted. Try now and see if that helps! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Stradling said:

It's completely unusable on iPhone/iPad/safari. I am using chrome which is having pop up issues as well.  Yes I've cleared the cache and browser history. 

You've been added to ad exempt so you should test again. I'm also upgrading today at 1pm which will fix a few things and add a bunch of new features. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • AngelsWin.com Ad-free Membership Options