stevestevens

Questions | Problems | Bugs - Report Them Here

230 posts in this topic

Dear sirs,

I love the new mobile app, but like a certain OF I have fat thumbs.

The thumbs in question cannot seem to avoid the full version button when attempting to post whilst using the post button.

This is causing my fat thumbs and I untold amounts of frustration.

That is, before I told you about it.

Now it will cause told amounts of frustration from here on until something is done to move the post button at the very least a good fat thumb's length away from the full version button.

Regards,

ELEVEN

PS; please don't tell anyone about my thumbs. It's just a shame, because my face is so pretty.

Toodles.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dear sirs,

I love the new mobile app, but like a certain OF I have fat thumbs.

The thumbs in question cannot seem to avoid the full version button when attempting to post whilst using the post button.

This is causing my fat thumbs and I untold amounts of frustration.

That is, before I told you about it.

Now it will cause told amounts of frustration from here on until something is done to move the post button at the very least a good fat thumb's length away from the full version button.

Regards,

ELEVEN

PS; please don't tell anyone about my thumbs. It's just a shame, because my face is so pretty.

Toodles.

 

lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried uploading a photo by copying and pasting the url, but I got a message that said

"You are not allowed to use that image extension on this community."

 

Do I have to save it onto my computer then post it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried uploading a photo by copying and pasting the url, but I got a message that said

"You are not allowed to use that image extension on this community."

 

Do I have to save it onto my computer then post it?

 

Was the image extension .xxx?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried uploading a photo by copying and pasting the url, but I got a message that said

"You are not allowed to use that image extension on this community."

 

Do I have to save it onto my computer then post it?

I think so. I got that once too.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Question regarding the mobile version.

I access the site on multiple devices throughout the day (sometimes a smart phone, sometimes a tablet, sometimes a PC). When I'm on the PC, I have no issues as it is always the full version. However, on the smart phone and the tablet, I want to access the site via mobile 100% of the time. However, I find that if I haven't accessed the site for a bit, it reverts to the full site, even from within the same tab. It may have something to do with post-posting a reply (I will check this momentarily and add a ETA at the bottom of this post with the result). Anyway, is there a way to lock in the version I'm on based on the device?

ETA: I'm still in mobile, so it wasn't that.

ETA2: it seems to happen when my tablet refreshes the site after automatically shutting off due to inactivity and goes into sleep mode.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Question regarding the mobile version.

I access the site on multiple devices throughout the day (sometimes a smart phone, sometimes a tablet, sometimes a PC). When I'm on the PC, I have no issues as it is always the full version. However, on the smart phone and the tablet, I want to access the site via mobile 100% of the time. However, I find that if I haven't accessed the site for a bit, it reverts to the full site, even from within the same tab. It may have something to do with post-posting a reply (I will check this momentarily and add a ETA at the bottom of this post with the result). Anyway, is there a way to lock in the version I'm on based on the device?

ETA: I'm still in mobile, so it wasn't that.

ETA2: it seems to happen when my tablet refreshes the site after automatically shutting off due to inactivity and goes into sleep mode.

 

I have the opposite problem. I like the full version on my mobile phone but it always resets back to the mobile one.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes when I use the mobile version certain advertisements divert me to Google Play where it wants me to download some stupid game.  Has anybody else seen this?  God it's annoying.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes when I use the mobile version certain advertisements divert me to Google Play where it wants me to download some stupid game.  Has anybody else seen this?  God it's annoying.

 

 

Yeah I had it happen to me a couple times. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm seeing some behavior similar to the slowness issues that we had before, has something changed?

 

The board is incredibly slow today...  among the BoD's two of us are having painstaking problems just getting on.

 

Jay - if you get this, what browser are you using?  I have been using FireFox but I just launched Chrome and got right in.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firefox - I've always suspected there was some compatibility issue with the BBS and Firefox.  But then some changes were made (BBS moved to a different host) and all the problems went away.  Now I'm seeing them again.  Anyway, FWIW.

 

I could switch to Chrome I guess.  The BBS looks different in Chrome but who wants to struggle with pages failing to load, etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Firefox - I've always suspected there was some compatibility issue with the BBS and Firefox.  But then some changes were made (BBS moved to a different host) and all the problems went away.  Now I'm seeing them again.  Anyway, FWIW.

 

I could switch to Chrome I guess.  The BBS looks different in Chrome but who wants to struggle with pages failing to load, etc.

 

Its not only FireFox Jay.  I have tried FireFox, Chrome and IE and have had nothing but fits getting in today.  I am not even sure I am going to be able to post this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having issues with aw.com.  Pages sometimes don't load, and I have to click on a link a few times to navigate.  Just so you know I'm having problems with no other web sites.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm still having issues with aw.com.  Pages sometimes don't load, and I have to click on a link a few times to navigate.  Just so you know I'm having problems with no other web sites.

 

 

What provider do you have Jay... by any chance, Verizon?

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is interesting... Eric has Verizon FIOS and was/is having problems - I have Verizon DSL at both the office and at home and am having the problem.

 

 

And I agree... I am having fewer problems today than I did yesterday.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • AngelsWin.com Ad-free Membership Options